Loading...

Crossing borders.


Technologische, demografische en ecologische ontwikkelingen, economische uitdagingen en een veranderende behoefte van mensen vragen om een andere wijze van denken over samen leven en werken. We staan op de drempel van een nieuwe tijd. Stap met ons in de tussenruimte en co-creëer een weg naar de toekomst. In april 2016 is Spaces in Between. Met 40 organisaties, 500 deelnemers en vele inspirerende sprekers.

Een dag boordevol verrassing, verbazing en inzichten, op een unieke plek. Een grenzeloze zoektocht naar nieuwe wegen, met behoud van het goede. Door te doen, te experimenteren, te reflecteren en te leren. Er worden filmpjes en een ebook gemaakt en livestreams aangelegd naar de deelnemende organisaties. Zodat iedereen betrokken is.

Elke organisatie draagt een best practice en een uitdaging aan. Een denktank van 500 deelnemers denkt met u mee. Daarnaast kunnen producten of concepten gedeeld worden. Crossing borders! Via twee design summits, in juni en in oktober, creëren de deelnemers hun eigen beweging.

Leest u rustig verder op deze website. Download hier de leaflet en stuur ons vooral een bericht als uw interesse gewekt is. Dan nemen wij contact met u op!

Principes.


Spaces in Between is een beweging. Dit betekent dat er een droom is. Een stip op de horizon: een beter Nederland, voor iedereen. Maar de weg daar naartoe vinden we gaandeweg, met elkaar. Community based... Er is wel een aantal principes van waaruit wij werken.

Verbinding.

Innovatie ontstaat over het algemeen in verbinding. Vernieuwen en verbeteren doe je met elkaar. Ieder mens heeft recht op de kans op deelname. Wij gaan uit van inclusiviteit en samen werken.

Vakmanschap.

Ieder mens heeft talenten. De kunst is deze te herkennen, te erkennen en maximaal te benutten. Wij willen hoge kwaliteit afleveren en professionaliteit is het uitgangspunt.

Vertrouwen.

Wij geloven dat de mens van nature goede bedoelingen heeft. Talent en vakmanschap gedijen het beste wanneer zij de ruimte krijgen. Vooraf afspreken achteraf aanspreken.

Nieuwsgierigheid.

Interesse in nieuwe methodes en elkaar. Willen weten, zonder teughoudendheid. Samen werken vraagt om dialoog en verdieping, open en met respect.

Eigenaarschap.

Ruimte geven gaan hand in hand met eigenaarschap tonen. Het individu is verantwoordelijk voor de eigen ontwikkeling en prestaties, met zorg voor elkaar en volgende generaties.

Openheid.

Wij gaan uit van overvloed. Er is genoeg voor iedereen. Kennis delen is macht en geven is het nieuwe nemen. Transparantie en de relationele bankrekening zijn belangrijk.

Wat gaan we doen.


Spaces in Between is een beweging, met als markering een daverende bijeenkomst - vol verwondering en nieuwe inzichten - in 2016. Maar we gaan vooral ook op zoek naar praktische toepassingen, voor uw dagelijkse praktijk. Door best practices te delen, online en live, komen we tot next practices.

Droom.

Met Spaces in Between willen wij bijdragen aan de wendbaarheid, veerkracht en slagvaardigheid van Nederland en het werkplezier van mensen. Het is een plek en community waar zij zichzelf tijdig kunnen vernieuwen en klaar maken voor de toekomst. Spaces in Between zorgt voor verbinding en is een aanjager van vernieuwing en verbetering in uw organisatie en die van anderen.

Aanpak.

Twaalf sprekers - vanuit de deelnemende organisaties en van daarbuiten - zorgen voor nieuwe en verfrissende inzichten. Via World Café's gaan de deelnemers aan de slag met de uitdagingen van hun eigen organisatie en die van u. De meest bijzondere best practices en de beste ideeën en inzichten komen in een (e)boek. Livestreams naar de organisaties zorgen voor betrokkenheid van iedereen.

Doel.

De 'Spaces in Between - experience' kenmerkt zich door creativiteit, inventiviteit en duurzaamheid. Het is een ervaring van hoge kwaliteit Met een continu karakter. Het doel is beweging te creëren, tot oplossingen komen en de toekomst voor zijn. Wij werken aan nieuwe bestendige netwerken voor kennisuitwisseling en co-creatie.

Praktisch.

De Spaces in Between bijeenkomst vindt plaats in april 2016 in Kasteel van Breda en duurt een dag. Wij vragen € 3500,- ex BTW per organisatie voor de gehele dag. U ontvangt oplossingen voor uw uitdagingen, tickets voor 10 medewerkers, een livestream naar uw organisatie, een eboek en filmpjes van de dag. De participatie van HRcommunity, de inzet van social media en het organiseren van vervolg bijeenkomsten garanderen een levendige en bestendige beweging. De eerste design summit is in juni 2015.

Het team.


Spaces in Between wordt gefaciliteerd door HRcommunity en georganiseerd door vier bevlogen en betrokken verbeteraars.

Daphne Schelkers

Aanpakker

Als duurzaamheid over mensen gaat. Daphne is een vastberaden professional, altijd op zoek naar business resultaten, met oog voor de menselijke maat.

Mike Alderwegen

Veranderaar

Getting things done. Mike zet zich in voor de ontwikkeling van mensen en teams. Hij realiseert verandering en is een doelgerichte kansdenker met een passie voor leiderschap.

Emke Daniels

Verhelderaar

Verbinden en verder helpen. Emke is een eenergieke en grenzeloos nieuwsgierige innovator. Zij is goed in het ontwarren en versimpelen van complexe vraagstukken.

Remco Mostertman

Vernieuwer

Beweging creëren. Remco heeft community based werken in de genen. Hij wil verbeteren door te vernieuwen en te leren van elkaar. Voor wendbaarheid, veerkracht en werkplezier.

Inspiratie.


Ter lering ende vermaeck, selecteerden wij alvast een aantal interessante visies en verhalen van bijzondere mensen.

Yuri van Geest

Exponentieel organiseren

Interview met Yuri van Geest over 'Exponential Organizations', Innovatie, Disruptie, Singularity en de toekomst.

Bekijk de video...

Lucien Engelen

De patiënt en de digitale revolutie

De directeur van het Radboud Reshape & Innovation Centre van het Radboud UMC. over de omslag van traditionele zorg naar Participatory Healthcare.

Bekijk de video...

Liane Hornsey

HR practices van Google

Google VP Operations, Liane Hornsey in gesprek met MeetTheBoss over 'HR best practice' en persoonlijk leiderschap.

Bekijk de video...

Joseph Jaworski

De natuur als leidraad

Joseph Jaworski over het doorbreken van grenzen, florerende teams en 'single intelligence'. De kracht van de natuur als leidraad.

Bekijk de video...

Jeremy Rifkin

The future of our planet

Vergeet de kredietcrisis, het is niets vergeleken met de problemen die nog gaan komen, aldus topeconoom Jeremy Rifkin.

Bekijk de video...

Jan Rotmans

In het oog van de Orkaan

Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde, schrijver en activist. Hij vertelt over de crisis als kans en de potentie van de deeleconomie.

Bekijk de video...

Neem contact op.


Wilt u de toekomst voor zijn? Overweegt u mee te doen en wilt u meer informatie? Laat het dan weten, dan nemen wij contact met u op en voorzien u van meer informatie. U vindt ons ook op Twitter.

Your message was sent, thank you!