Menu

Partners

Afas
Arboned logo blmc 1
Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. ArboNed maakt werkend Nederland vitaler, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Zo dragen we bij aan het welzijn van mensen en de welvaart van de maatschappij. Dagelijks staan we klaar voor 70.000 werkgevers en ruim 1 miljoen werknemers. BLMC is specialist op het gebied van supply chain optimalisatie, executive search, werving en selectie en interim management binnen uw supply chain. Mensen verbinden en op deze manier supply chain-vraagstukken met elkaar oplossen is onze passie. 

Naar de company page

   
logobottom Logo zonder payoff Lysan FV
Cedeo fungeert als onafhankelijke certificerende instantie voor aanbieders van opleidingen, cursussen, trainingen en andere HR-diensten. Waar zullen (potentiële) inkopers van uw diensten op letten, bij het opstellen van een shortlist? Of u een Cedeo-erkenning heeft! Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, dat verder gaat dan traditioneel tevredenheidsonderzoek. Juist zaken als betrokkenheid, bevlogenheid, leiderschap, efficiëntie en klantgerichtheid worden naar boven gehaald. Falke & Verbaan is gespecialiseerd in het realiseren van gedrags- en cultuurveranderingen binnen organisaties. Het doel hierbij is het optimaliseren van de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers.
HeadFirst1   hfm INTEGRON logo 20161000x200px 
HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via HeadFirst aan bij Opdrachtgevers. HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De online assessments bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Welke combinatie van talenten werkt het best?   Integron weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor u zijn. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert uw organisatie om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met u bouwen ze betekenisvolle organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.
  Naar de company page  Naar de company page
 Lagerweij fuchsia groot  Manpower Inc. Logo.svg LOGO MyForms 
 Lagerweij is het HR-adviesbureau voor maximaal mens effect op uw organisatiedoelen. Zij verzorgen assessments, coaching, training en advies voor organisaties die vertrouwen op hun menselijk kapitaal. Manpower is een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen voor kleine én grote, nationale en internationale ondernemingen en overheden. Innovatief, slim, vol energie en uiterst ervaren.  MyForms heeft een krachtige e-HRM tool voor meer inzicht in het talent en potentieel van uw medewerkers. 
Naar de company page Naar de company page  
NMBRS kleur  logo ravestein zwart1 RMMBR 
 Nmbrs® ondersteunt HR-professionals bij je dagelijkse HR taken, waardoor jij je kunt bezighouden met het optimaal inzetten van je bestaande en nieuwe werknemers.  Ravestein & Zwart is een bureau voor redactionele communicatie met verstand van zaken. We kennen de kracht van woorden, de mogelijkheden van media. Ravestein & Zwart levert artikelen aan over arbeidsvoorwaarden.  In het proces van trainen en ontwikkelen helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen. Ze ontwerpen, bouwen en leveren leeroplossingen die de prestaties van personen en organisaties verbeteren.  
     Naar de company page 
 rvdb logo schoolvc Trainersacademie 
 De ideale plek voor ontwikkeling en werk in hr. Rvdb spreekt, zoekt, verbindt en ontwikkelt mensen in het hr vak. Kennen we jou al? SchoolvoorCoaching levert een belangrijke bijdrage aan het fundament voor vakmanschap in coaching. Het systeemdenken, de psychologie van Jung en je fysieke ik zijn daarvoor het uitgangspunt. Trainers Academie is dé specialist in HRD, met de Post-HBO erkende opleidingen coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer- coach is in trek.   
 

 Naar de company page 

 
VDS     zwartnova logo pms388

VDS Training Consultants heeft in de afgelopen jaren een grote expertise opgebouwd in de markt voor leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei, begeleiding van verandering en prestatieverbetering. Dit betreft zowel consulting als training en coaching.

    Zwartnova is een partner voor organisatie- en kennisontwikkeling binnen professionele organisaties met een focus op HRM. De professionals van Zwartnova zijn geboeid door HR, strategische ontwikkelingen in organisaties en de ontwikkeling van professionals.
 Naar de company page    Naar de company page 

 

 

Social Media