Menu

Kernteam

Remco Mostertman

Remco Mostertman
Remco is een bevlogen community builder en business developer met een passie voor ICT en een achtergrond in HR. Hij beschikt over een scherp analytisch en observatie vermogen. Het talent van Remco is beweging creëren.

Remco is 5 jaar geleden gestart met HRcommunity, inmiddels de grootste community in Nederland voor HR & Change professionals. Hij heeft alle fases van een community meegemaakt en doorleefd.

Na bijna twintig jaar werkervaring als consultant, HR business partner, lijnmanager en ondernemer is Remco in staat om organiseren en organisaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Hij deelt zijn ervaringen en de opgedane kennis van organiseren, HR en community building graag met anderen.

 In contact komen met Remco? Stuur Remco een mail

linkedin-icon    twitter-icon     gplus-icon

Evelien Toering 

Evelien

Zeg je 'operational excellence', dan zeg je Evelien. Met onverminderd enthousiasme is Evelien operationeel manager van HRcommunity. Dagelijks zorgt zij er samen met het kernteam voor dat HRcommunity de communityleden opperbest van dienst kan zijn. Of het nu gaat over operations, events, campagnemanagement of finance. Evelien is hét schakelpunt binnen HRcommunity.
 
Evelien heeft een HR studieachtergrond en is sinds een aantal jaar werkzaam voor HRcommunity. Ze is afgestudeerd op het thema prestatiemanagement en heeft in stages kennisgemaakt met de verschillende facetten van het HR vakgebied.

Wil je in contact komen met Evelien? Stuur haar een mail

linkedin-icon    twitter-icon     

Emke Daniëls

Emke Daniels

Emke is partner en community manager bij HRcommunity. In haar carrière heeft zij ervaring opgedaan als recruiter, manager en organisatie-adviseur. Met een onbegrensde nieuwsgierigheid en pragmatische aanpak weet zij snel tot de kern van de zaak te komen en resultaat te boeken. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat ze mensen meekrijgt op gevoel en inhoud. 

Voor Emke is een dag echt geslaagd als ze mensen heeft leren kennen waar zij iets van geleerd heeft. En het is helemaal af als zij die inzichten vervolgens weer kan delen met de rest van de community. Binnen HRcommunity is Emke verantwoordelijk voor de HRtop100, relaties en strategie.

In contact komen met Emke? Stuur haar een mail

linkedin-icon    twitter-icon

Jitske Barneveld Binkhuysen

Jitske Barneveld Binkhuysen

 
Zeg je HRcommunity event, dan zeg je Jitske. Jitske regelt, plant en organiseert alles rondom de live events van HRcommunity. 

Wil je meer weten over onze events, hoe je partner kunt worden of over onze companypages? Stuur Jitske een mail.

linkedin-icon    twitter-icon

Rachelle Wagner

Rachelle Wagner


Rachelle is binnen HRcommunity verantwoordelijk voor alle content. Ze redigeert en creeërt content en onderhoudt contacten met de bloggers. Hiervoor heeft ze gewerkt als copywriter en redacteur. Ze heeft ervaring opgedaan in tijdschriftenland bij titels zoals JAN Magazine. Sinds begin 2017 zet ze haar eerste stapjes in HR land. 

Een leuke blog aanleveren, meer weten over promotie en plaatsen van artikelen op HRzone of gewoon even gedag zeggen? Stuur Rachelle een mail.

linkedin-icon    twitter-icon

Brenda de Smet

2017 04 11

 

Wil je een HR vacature plaatsen, dan moet je Brenda hebben. Brenda zorgt ervoor dat vacatures binnen HR land in de kortste keren gevuld worden door ze te verzamelen en te plaatsen op HRjob. Dat niet alleen, Brenda weet feilloos de HR-directeuren met visie te kiezen voor een interview op de HRtop100. Ze regelt afspraken met directeuren door het hele land. Alsof dat nog niet genoeg is, studeert Brenda ondertussen ook nog Human Resource Management op de HVA.

Vraag over HRjob? Mail Brenda

linkedin-icon    twitter-icon

 

Eveline Lek

Eveline Lek

 

Eveline houdt zich binnen HRcommunity bezig met het schrijven van blogs en magazines en zij is contactpersoon binnen HR Talent of the Year. Daarnaast ondersteunt zij het team bij allerhande activiteiten.

Naast HRcommunity is Eveline afgestudeerd HRM’er en studeert zij momenteel ‘Beleid, Communicatie en Organisatie’ aan de VU. Tot slot werkt zij als HR-medewerker.

Contact opnemen met Eveline? Stuur haar een email!

linkedin-icon    

Social Media